BodyCoach

BodyCoach

Bewegingstherapie


One to one sessies
Dans is een oeroude vorm van expressie. Alles zit letterlijk opgeslagen in ons lichaam en daarom is ons lichaam een waardevol medium om dieper in onze psyche te duiken, onze mentale overtuigingen te bekijken en ons hart te ontwapenen en te helen.
In deze one to one sessies begeleid ik je naar het vrij maken van blokkades. Het bewust worden van wat je lichaam je komt vertellen. Trauma’s of vastgeroeste overtuigingen zachtjes aanraken is mijn input, via lichaamsbewustzijn naar gevoelens en emoties gaan.
Jezelf vrij maken.

Relatiesessies
Hierbij begeleid ik je samen met je partner of kind, welk probleem er zich ook voordoet waardoor jullie relatie vastloopt.
Patronen die jullie verhinderen om samen te groeien naar een beter welzijn, met respect en liefdevolle aandacht aanraken.

Bijdrage
60€ per een uur
Afspraak graag per mail:

BodyCoach

VOICE DIALOQUE


Voice Dialogue biedt inzicht in ons innerlijk krachtenveld. De theorie die daaraan ten grondslag ligt is ontwikkeld door het Californische psychologenechtpaar Hal en Sidra Stone.

De theorie van Voice Dialogue gaat er van uit dat je als persoon niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat, ook wel subpersonen genoemd, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Het is leerzaam en leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen.

Zo krijg je inzicht in je eigen gedrag en waarom dat soms ineffectief is. En je ontdekt hoe je je gedrag kunt ombuigen. Het wordt bovendien helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. Als je niet goed functioneert in je privé-leven of in je werksituatie is er vaak sprake van een disharmonie tussen diverse kanten.

Zie ook het boek ‘Ik ken mijn ikken’

Zen Massage


Hier werk ik met de eenvoudige zachte kracht van aandacht. Verbinding maken met je subtiele energie, om aan te voelen waar deze vast zit. Ik volg wat nodig is om je energie terug stromend te maken, zodat daar stap voor stap een dieper lichaamsbewustzijn waargenomen kan worden.
Het brengt je naar een veel diepere staat van ontspanning.
Ik werk niet rechtstreeks op de blote huid, je houdt je kleren aan.

Bijdrage
60€ per een uur.
Afspraak graag per mail:

Voeding- en Gezondheidscoach


Je wil niet alleen je mind verzachten maar ook fysiek jezelf beter verzorgen. Je verlangt naar een gezondere leefstijl op alle gebieden. Je hebt al veel gedaan maar je valt iedere keer opnieuw in je oude patroon. Je wil iets veranderen maar je weet niet wat, je voelt je niet goed in je lichaam, je voelt je te dik, te mager, eender wat. Er is iets dat bepaalt wat en hoe je eet. Je hebt soms eetbuien en dan ga je weer op dieet. Je kan de koffie niet laten, en de suiker maakt je afhankelijk, enz. Waarom?

Hier ga ik met jou samen kijken naar wat je nodig hebt om een gezonde geest in een gezond lichaam te verkrijgen.
Hoe kan je leren in zachtheid en in liefde en passioneel jezelf te voeden.

Bijdrage
60€ per uur
Afspraak graag per mail: